ПЕРША ЧАСТИНА РОЗПОВІДІ - НЕЗАКОННІ МЕДИЧНІ ДОСЛІДИ, TARGETED INDIVIDUALS. МІЙ ДОСВІД
Отож, почну із основного - із незаконних медичних дослідів. Адже безпосередньє доведення незаконних медичних дослідів, приведе нас до логічного висновку про можливість фальсифікації, яку вони і, власне, створили. Адже незаконне чіпування особи створює можливості для фальсфікації доказів, адже організм є під повним контролем(є можливість повністю керувати організмом та інші речі) (У наступному пості наведу список доказів. патентів та інших речей)
Певна група осіб, змовившись між собою, проводить наді мною незаконні медичні досліди. Інтерес до мене з боку цієї групи осіб проявляється із 2017 року. У 2019 році до мене застосували безпосередньо, психотронну зброю, та проводили незаконні медичні досліди та продовжують проводити зараз.
Вони імплантували мені кібернетичні біочіпи у ВЕСЬ ОРГАНІЗМ, голова, руки, ноги, шия та інші органи тіла - в тому числі і серце, руки, ноги та інші частини тіла для заробляння коштів наді мною. На цих медичних дослідах вони заробляють гроші, отже для них я став об'єктом "дослідів", на котрі не погоджувався. Це порушує мої права. Тим паче, незаконні медичні досліди над людиною - це кримінальна відповідальність.
У 2019 році я двічі скаржився до поліції - перший дзвінок не був прийнятий, а другий закритий не мною, під впливом страху.
Після застосування узимку 2019 року до мене психотронної зброї та проввденням наді мною незаконних медичних дослідів, знущаннь та скарг до поліції, я потрапив до групи пострадавших від психотронного терору, навіть переслав собі повідомлення із цієї групи у соцмережі, дивився канали постраждалих, аби зрозуміти, що зі мною відбувається.
За допомогою кібернетичних біочіпів, які вони вставили в мій організм, вони можуть повністю контролювати мій організм без моєї згоди, вони мають можливість відправляти мене у радіосон, що створює можливості для фальсифікації, наприклад, кримінальної справи, чим вони, власне і займаються. До речі, вони самі використовують кібернетичні біочіпи між собою. УСІ, хто займається фальсифікацією моєї справи, хто сталкерив мене та брав участь та усі фальшиві свідки самі мають кібернетичні біочіпи, що можливо і потрібно доводити за допомогою приладу Aceco -fc-6002 та рентген-аналізів. Отже, це доводить, шо вони є співучасниками та фальшивими свідками щодо мене, фальсифікаторами проти мене кримінальної справи.
Роздуми щодо фальсифікації: при фальсифікації справи, додатково можуть протранслювати частоти сміху на особу, аби підставити її та виставити шизофреніком. Безпосередньо, на даний момент, вони готують кримінальну підставу, фальсифікують докази(це я опишу нижче).
Доведення того, що мозковою активністю можливо керувати, як і організмом людини або ж транслювати на неї частоти сміху, або ще чогось.
Патент для использования технологии "голос-в-череп" (voice to skull/v2k) для направления (излучения) голосов в головы людей/животных.
US Patent 6587729 принадлежит ВВС США и основан на патенте RF (радиочастоты) слышимый эффект (RF Hearing Effect patent (US 6470214)),
Книга ЦРУ США щодо подібного незаконного досліду.
Современное биоэлектричество. Вызывание звука в мозге с помощью ЭМ-волн; Сокрытие Министерства обороны; ЭМ волна ESB; удаленная ЭЭГ
Доведення того, що контроль розуму, думок та, відповідно, організму за допомогою кібернетичних біочіпів - є можливий:
Патенти:
Патент US3951134A – Пристрій та спосіб дистанційного моніторингу та зміни мозкових хвиль (1976)
US6011991A - система та метод зв'язку
включаючи аналіз мозкових хвиль та/або використання мозкової діяльності
US6238333B1 він же він же US6238333 - Дистанційна магнітна маніпуляція нервовою системою, 1999 рік
US6011991 Система та метод комунікації включаючи аналіз мозкових хвиль та/або використання мозкової активності
Книги ЦРУ США по незаконних медичних дослідах, які доводять, що активність мозку можливо відстежувати НАВІТЬ НА КОМП'ЮТЕРІ, читати думки та вкладати їх у голову особи(повний список книг викладу у окремому пості, бажано їх шукати на оригінальній мові)
«Изменители мозга», Майя Пайнс. Прослушивание ЭМ-излучения мозга. (стр. 19)
Разум человека, Найджел Колдер. Исследования мозга разведки США.
«Контроль мозга», Эллиот С. Валенштейн. ЭСБ., контроль физических лиц.
«Разум», Ричард Рестак, доктор медицинских наук EEG Systems Inc.; расшифровка ЭМ излучений мозга, отслеживание мыслей на компьютере. (стр. 258)
Киборг, автор Д.С. Халаси-младший, 1965 год. Контракты на исследование связи мозга с компьютером, выданные правительством США.
В поисках «маньчжурского кандидата » , Джон Маркс. Электрическая или радиостимуляция мозга; Исследования ЦРУ в области биоэлектрики. (стр.227)
Преступления разведывательного сообщества, Мортон Гальперин. Тайные записи; агенты разведки, проводящие операции против государственных служащих.
«Психиатрия и ЦРУ: жертвы контроля над разумом», Харви М. Вайнштейн, доктор медицинских наук, доктор Кэмерон; психическое вождение; ультраконцептуальные коммуникации.
Манипуляторы разума, Алан Шефлин и Эдвард М. Оптон. MKULTRA исследование мозга для сбора информации.
«Изменители мозга», Майя Пайнс. Прослушивание ЭМ-излучения мозга. (стр. 19)
«Психиатрия и ЦРУ: жертвы контроля над разумом», Харви М. Вайнштейн, доктор медицинских наук, доктор Кэмерон; психическое вождение; ультраконцептуальные коммуникации.
«Путешествие в безумие: правдивая история тайного контроля над разумом ЦРУ и медицинского злоупотребления», Гордон Томас, отдел исследований и разработок разведки; Дельгадо; психическое вождение с помощью радиотелеметрии. (стр. 127 276 116 168 169)
Манипуляторы разума, Алан Шефлин и Эдвард М. Оптон. MKULTRA исследование мозга для сбора информации.
«Инструменты разума», Руди Ракер. Прослушивание мозга; связь с различными биомагнитными полями (p82).
Досвід інших постраждалих Targeted individuals, підтверджує, що для цих цілей вони застосовують кібернетичні біочіпи. Безпосередньо, досвід постраждалого Talomir Mirotal.
ЧАСТИНА 2: СПИСОК КНИГ ПО ДОСЛІДЖЕННЮ МОЗКУ (ЦРУ США) В ОРИГІНАЛІ, А ТАКОЖ ФОТО - РЕНТГЕН ЗНІМКИ ПОСТРАЖДАЛИХ.
Список книг ЦРУ США(оригінальна назва):
These publications have only been discovered since December 1991, after Plaintiff had already notified authorities (Dept of Justice, etc.) of Public Corruption by named NSA employees.
When no action was taken against the NSA employees, I researched the Intelligence Community electronic surveillance technology involved and discovered the following publications.
The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life, by Robert Becker, M.D. Monitoring neuroelectric information in the brain ESB. (p. 265,313,318)
Cross currents, by Robert Becker. Simulating auditory hallucinations. Remote computer tampering using RF emissions from the logic board. (p. 70,78,105,174,210,216,220,242,299,303)
Currents of Death, by Paul Brodeur. Driving brain electrical activity with external EM; magnetophosphenes; Delgado. (p. 27,93)
The Zapping of America, by Paul Brodeur. DoD EM ESB research; simulating auditory hallucinations.
Of Mice, Men and Molecules, by John H. Heller 1963 Bioelectricity; probing the brain with EM waves. (p, 110)
The Three-Pound Universe, by Judith Hooper. CIA EEG research; EEGs for surveillance. (p.29,132,137)
In the Palaces of Memory, by George Johnson. EM emissions from the brain; the brain as an open electromagnetic circuit.
The Puzzle Palace, by James Bamford. Signals Intelligence; most advanced computers in the early 'sixties.
The US Intelligence Community. Glossary terms at National Security Archives; Radiation Intelligence (information from unintentionally emanated electromagnetic energy, excluding radioactive sources).
The Search for the "Manchurian Candidate", by John Marks. Electrical or radio stimulation to the brain; CIA R&D in bioelectrics. (p.227)
Secret Agenda, by Jim Hougan. National security cult groups.
Crimes of the Intelligence Community, by Morton Halperin. Surreptitious entries; intelligence agents running operations against government workers.
War in the Age of Intelligent Machines, NSA computer supremacy, complete control of information.
Alternate Computers, by Time-Life Books. Molecule computers.
The Mind, by Richard Restak, M.D. EEG Systems inc.; decoding brain EM emanations, tracking thoughts on a computer. (p. 258)
MedTech, by Lawrence Galton. Triggering events in the brain, direct to auditory cortex signals.
Cyborg, by D.S. Halacy, Jr, 1965. Brain-to-computer link research contracts given out by the US government.
Psychiatry and the CIA: Victims of Mind Control, by Harvey M. Weinstein M.D. Dr. Cameron; psychic driving; ultraconceptual communications.
Journey Into Madness: The True Story of Secret CIA Mind Control and Medical Abuse, by Gordon Thomas, Intelligence R&D; Delgado; psychic driving with radio telemetry. (p. 127,276,116,168,169)
Mind Manipulators, by Alan Scheflin and Edward M. Opton. MKULTRA brain research for information-gathering.
The Brain Changers, by Maya Pines. Listening to brain EM emissions. (p.19)
Modern Bioelectricity. Inducing audio in the brain with EM waves; DoD cover-up; EM wave ESB; remote EEGs
Magnetic Stimulation in Clinical Neurophysiology, by Sudhansu Chokroverty. Magnetophosphenes; images direct to the visual cortex.
The Mind of Man, by Nigel Calder. US intelligence brain research.
Neuroelectric Society Conference, 1971. Audio direct to the brain with EM waves; 2-way remote EEGs.
Brain Control, by Elliot S. Valenstein. ESB., control of individuals.
Towards Century 21, by C.S. Wallia. Brain Stimulation for direct-to-brain communications (p21)
Mind Wars, by Ron McRae (associate of Jack Anderson). Research into brain-to-brain electronic communications., remote neural EM detection (PP. 62 106, 136).
Mind Tools, by Rudy Rucker. Brain tapping; communications with varying biomagnetic fields (p82).
US News and World report, January 2nd 1984. EM wave brain stimulation; intelligence community hi-tech (p38).
Ear Magazine. Article on extremely low frequencies radio emissions in the natural environment; radio emissions from the human body.
[АРХИВ] Психотроника разоблачение, [13.03.2024 8:19]
City Paper, Washington DC January 17, 1992. Article FCC and NSA "complete radio spectrum" listening posts.
Frontiers in Science, by Edward Hutchings Jr 1958 (p48).
Beyond Bio Feedback, by Elmer and Alyce Green, 1977 (p118)
The Body Quantum, by Fred Alan Wolf
Cloning; A Biologist Reports, by Robert Gillmore McKinnell. Ethical review of cloning humans.
Hoovers' FBI, by Former agent William Turner. Routines of electronic surveillance work. (p280).
July 20th 2019, by Arthur C. Clarke LIDA; Neurophonics; Brain-computer link.
MegaBrain, by Michael Hutchison. Brain stimulation with EM waves; CIA research and information control. (pp.107,108,117,120,123).
The Cult of Information, by Theodore Rosnak, 1986. NSA Directive #145; personal files in computers; computer automated telephone tapping.
The Body Shop, 1986 implantation of an electrode array on the visual cortex for video direct to the brain; other 1960's research into electronically triggering Phosphenes in the brain, thus bypassing the eyes.
Evoked Potentials, by David Regan. Decoding neuroelectric information in the brain.
Фото постраждалого Talomir Mirotal, знаходження кІбернетичного біочіпу в районі шиї.
Ще одна постраждала від незаконних медичних дослідів, від незаконного чіпування: Stop 007, канал за кордоном.
Прилад- детектор кибернетичних біочіпів- Aceco-fc-6002 (детекція в радіодіапазоні)
Youtube видео:
https://www.youtube.com/watch?v=QCHb6NCgpSk
https://www.youtube.com/watch?v=-PfsKhmFL2I
https://m.youtube.com/watch?v=Bq46dggeO3o
https://www.youtube.com/watch?v=QPzt-qjf8IQ
Прилад показує, що кібернетичні біочіпи знаходяться у неї в: голові, ногах, ших, грудях та інших частинах тіла, що доводится приладом. Тобто, така особа знаходиться під незаконними медичними дослідами, її організмом можуть керувати, маніпулювати, кидати у радіосон та інші.
Для розкриття роботи біочіпів і впливу на людину Talomir використовує спеціальну програму свого написання для радіо-брелка RTL-SDR.
Вона розкриває і показує радіочастоти, в яких працює біочіп, що і доводить психотронний вплив.
@Defender
Людина, зв'язана з хірургією та геодезист дивилися інформацію про моє майно.
Безпосередньо, наді мною продовжують здійснювати незаконні медичні досліди за допомогою кібернетични біочіпів, які знаходяться у голові, руках, ногах... Звучить смішно, але, на жаль, це так...Я готовий це доводити та назвати людей...
Певна компанія людей займається цим і продовжує займатися(з 2017 року), проводять незаконні медичні досліди. Разом із іншими особами.
Безпосередьно, сьогодні, на правій руці я знайшов шрам, впродовж усєї руки. Жодних операцій на руці у мене ніколи не було. До суїциду я не схильний, виступаю проти нього.
Як я підозрюю - знову ж таки продовжуть здійснювати незаконні медичні операції.
Як я підозрюю, ці особи продовжують здійснювати незаконні медичні досліди наді мною, без моєї згоди. Вони плювали на мораль та закон.
Можливо, не в тему, але це дійсно так. Прошу не сприймати цей пост аля "шизофренія" чи "рен-тв". За кордоном це називається Targeted Individuals та Gangstalking... 21 століття... Я готовий усе довести
Якось так, тримаюсь. Невесело.
Фото: https://i.imgur.com/0V3Iap6.jpeg
Збережено в архіві: https://web.archive.org/save/https://i.imgur.com/0V3Iap6.jpeg
Посилання на цю ж заархівовану сторінку...
Фото Травень 2024.
Штучний бруд, незаконно вставленний у шкіру злодіями-криміналістами-шахраями. Бруд знаходиться у внутрішньому шарі шкіри. Зроблено це було заради фальсифікації та фабрикування проти мене кримінальної справи(веду свій персональний блог в телеграм-мережі, де усе розповідаю.
Видає свою штучність тим, що бруд штучно вставлений у поверхнувий шар шкіри та його немає можливості витягнути звичайним методом. Орієнтований прийом на те, що особі вставлять цей "бруд" і вона признає свою неіснуючу провину.
Аналізуючи те, як цей "бруд" знаходиться у шкірі - у них є спецприлади. спеціально розроблені для підробки подібного роду доказів. Виконувати роботу міг підготований професіонал. Цей "бруд" неможливо витягнути із пальця звичним методом.Розраховано на показовість і безвихідність із ситуації.
@Defender
Фото - Березень 2024 року. Штучно вставлена шкіра під ніготь, одразу після виявлення та знешкодження. Її склад - альгінати або нітроцелюлоза
По-перше, ніготь видає цю фальсфікацію тим, що він є неприродньо піднятим доверху на кінці, а зверху видно рівень, докуди вставлена ця штучна шкіра під ніготь.
По-друге. Виявлена ця шкіра була при взаємодії із концентратом теплої морської солі при полосканні рук у ньому. Сіль змусила цю "суміш" розбухнути, та з цієї "шкіри" полізли нитки бавовни, що і виявило її штучність. Сама шкіра виглядала, немов шмат сала під нігтем, куди був запихнутий бруд, який, як я зазначав у попередньому пості, неможливо дістати звичайним способом.Знову таки - розраховано на фабрикацію кримінальної справи.
Саме так і є. Концентрат солі змушує нітроцелюлозу розбухнути. Так і проявилась ця штучна шкіра.
Відео технології:
Портативный 3D-принтер для печати искусственной кожи прямо на человеке
@Defender
Ще одне фото, Квітень 2024 року.
Прояв шару "Штучної шкіри" під нігтями, у котрий запихається "бруд" і на особу фабрикується кримінальна справа.
@Defender
Для порівняння - нормальні нігті vs мої нігті.
p.s
На штучних нігтях видно додаткову білу масу, яка була створена для того, щоб створити ілюзію справжнього нігтя.
І ГОЛОІНЕ - ПІД НІГТЕМ НЕМОЖЛИВО ПРОЧИСТИТИ БУЛО БРУД. Воно все звисало, як шмат сала.
.
@Defender
Також я знаходив ось такі волоски, які були помазані у невідому речовину. ЦЯ РЕЧОВИНА НЕ ЗМИВАЄТЬСЯ З НИХ, вона закріплена, немов на клею.
@Defender
Також - штучно створені "шрами", які є не зовсім такими. Справжні шрами набагато контрастніші та мають конкретні сліди від порізів.
Можуть робити такі сліди і в інших місцях для створення відповідного негативного образу.. Прибирається звичайним теплим розчином солі.
@Defender
Зацікавлені особи надалі продовжують фальсифікувати докази щодо мене. Вони отримують кошти від певних груп людей за проведення незаконних медичних дослідів над людиною. Вони роблять життя неможливим, оскільки постійно підвищений електромагнітний фон за рівнем проживання заважає нормально існувати, а також ряд інших речей, найгірша з яких (electronic harrasment (cybertorture) за допомогою відповідених технологій, які дозволяють направляти на людину шкідливі для здоров'я хвилі, а також програми радіосон, за допомогою якої вони можуть: або позбавляти людину сну, або навпаки кидати у радіосон і проникати у домівку.
Тепер ще й відбувається фальсифікація "ознак", як я і вже зазначав ранше.
Я уже розповідав. як все відбувалось і що до чого.
Фіксую на своєму форумі слід, який вони зробили штучним чином, за допомогою спец.приладів.
Раніше я вже публікував штучно зроблені на руках "пальці", штучно витиснуті на руках сліди та інші речі.
Так-от, зліва на своєму животі був віднайдений штучно зроблений синець, який був зроблений штучним чином і містив на собі сліди від проколів.
Отож, сліди подібного типу також були знайдені на інших місцях тіла, оскільки на даний момент вони активно хочуть сфальсифікувати мені справу.
Як я розумію - це фальсифікація, типу "укусу", так само як і ФАЛЬСИФІКАЦІЯ СЛОЮ ПІД ШКІРОЮ ПАЛЬЦІВ. Тобто, йде штучне, комплексне створення об'єктивно видимих "слідів", які створені штучно, за допомогою спец. приладів.
Відрізняється такий слід від справжнього тим, що навколо місця проколу є невеличка канава, яка підтверджує слід "фальш-шприца", яким пробивають шкіру, посередині якої є якась "частинка". Це з того, що я зрозумів. (фото прикладаю)
Якось так. У них все тримається на рівні "таємниці", як і раніше в СРСР будь-які злочини над людьми замовчувались. Все робиться ними доволі хитро. Я не можу більше мовчати. Я їм набрид, адже в один момент мене почали фальсифікувати, про що я говорю вже не перший місяць. Відповідно до інформації з реєстру, моїм майном заіцікавились дуже цікаві люди, які, я вважаю, є причетними до цього злочину. Які цілком можуть фальсифікувати докази або брати у цьому співучасть заради вигоди. Як мінімум, до спроби викрадення майна. А також до фальсифікації інших доказів, які я зафіксував.
Тому я і пишу про це. Якби цього не було, я би і не писав.
@Defender
Про фальсифікацію уже писав. Є речі, про які я не можу показати, через цензуру.
Але, статевий член та сліди на ньому також спробували сфальсифікувати, коли проникли до мого будинку. А вони мають до цього доволі легку можливість, їм достатьно натиснути радіосон, щоб особа лягла спати. Вони отримують кошти за проведення експеременті над людьми. І це далеко не рен-тв, не шизофренія і не "автора в дурку". Вимкніть ці бздури і зрозумійте, що людині страшно і боляче, поставте себе на її місце і тоді зрозумієте, що відбувається.
схематично виглядає це приблизно так - чітко видно, що це слід від скальпеля або їх шприца для фальсифікації, яким вони раніше зробили докази.
Оригіналу, звісно, не буде, але схему виклав, аби зафіксувати це все.
Отже, ми чітко бачимо, що на статевому члені є штучно зроблені сліди за допомогою скальпеля(штучні сліди). Так само штучно була вставлена штучна шкіра під пальці.і штучно зроблений на животі слід синця з проколами. Отже, ми чітко бачимо, що хтось просто напросто фальсифікує докази і проводить незаконні медичні операції над людьми з ціллю отримання коштів та війому майна.
Отже, опишу коротко з того, що зафіксовано мною на моєму статевому органі.
Середина головки (передня сторона) великі кількість вертикальних надрізів скальпелем(значно відрізняється) - незаконні медичні операції наді мною, використовують мене як "манекен". Тобто, на статевому члені слідів фальсифікації доволі багато, отже видно, що це фальсфиікували також за допомогою скальпеля. Тобто - чітко видно, що над статевим органом працювали СКАЛЬПЕЛЕМ і робили НАДРІЗИ. Отже, штучно ствроювали сліди і докази. Так само як і штучну шкіру під пальцями і "укус" збоку живота. Якщо чесно, дуже не хотілось це писати або викладати схему того, що відбувається на моєму член
З інших боків також є певні сліди, але розташовані вони доволі у випадковому порядку, що характеризує їх, як створені штучно. Тобто, там, "майстри скальпеля" також спробували створити доказів, аби потім ПОКАЗОВО показувати людям сфальсифіковану справу з бажанням вкрасти майно. Тепер згадаємо решту речей, які були сфальсифіковані - шкіра під нігтями та інші речі і приходимо до певних висновків.
Оскільки на лівій частині живота фальш-шприцом був сфальсифікований знак типу укус, то можливо і ще десь будуть створені такі сліди. Як мінімум, я переживаю за свою репутацію і пишу про це заздалегідь. Ви самі бачите те, що було створено на члені.
У мене немає намірів займатися тим, що вони фальсифікують. Викладаю, аби мати докази на майбутнє. Не мовчу.
@Defender
До того ж, до відома фальсифікаторів.
Член - головека члена - це м'яка еластична структура, на якій слід може залишитись лише у випалку, якщо предмет або річ, яким проколюють буде гострим або мати лезо і нічим іншим. Це можна порівняти з батутом. Ти на ньому скачеш - він вирівнюється.
. Слід мав би залишится повінстю, а не "три маленькі окремі крапочки", або "вертикальні лінії", які розташовані поруч одна з одною.
У одному місця три лнії поруч, у іншому такі ж самі, за допомогою скальпеля зроблені. Тут чітко видні сліди скальпеля, разом із іншими доказами фльсифікації. То того ж, усі сліди є зроблені їх шприцом для фальсифікації і навколо основної точки пробиття мають певне коло - канаву, що характеризує їх як створені штучно за допомогою шприца, який вштовхує частинки під шкіру та пробиває її.
Отож, я виклав свої думки щодо фальсфиікації щодо мене. Тут багацько доказів фальсифікації. Якось так. Мовчати не збираюсь.
@Defender
Додатково - при перегляді верхньої частини при світлі видно, що "маленьких точок" пробиття є занадто багато. Отже, ці сліди створені штучно і видають своє штучне походження
@Defender
Итак, очередное доказательство фальсификации - надрезаные следы пальца на НОГЕ.
Вот уж незадача. Псиопня, работающая со мной начитались криминальных историй о "неопознаваемых" отпечатках, историй ПРОШЛОГО ВЕКА. Еще раз, в 21 веке - везде камеры, это раз. Во вторых, люди сидят дома, в третьих - зачем резать отпечаток на НОГЕ?) Логика фальсификаторов шедевральна. Да, отпечатки на руках видны отлично на остальных фото и видео - ОНИ ЦЕЛЫЕ И НЕ ПОРЕЗАННЫЕ.
Это логическая вилка - порежешь отпечатки - подозрение упадет на тебя, не порежешь - отпечатки оставишь все равно. Мне кажется, бандиты используют перчатки, поэтому эти надрезы на пальцах абсолютнеая бессмысленица, кроме как чтобы специально сделать человека "обвиняемым". Мне даже кажется, что это уловка полицейских, чтобы клепать висяки. Думайте сами, это логика. Если вам надрезали отпечатки - вас подставляют полицейские на очередной висяк, ибо в 21 веке существуют перчатки, если что. Ну, а рядом полицейских то сколько, даже боюсь подумать, кто бы это хотел меня подставить...
О фальсификациях я говорю уже, как минимум, пол года. Зачем тогда вообще это делать? Я не убийца и не собираюсь это делать. Вы сами видели обнаруженную искусственную кожу под ногтями, которую я спалил солью и сделал видео - дополнительно, я писал запросы.по этому поводу.
Проникли в дом и надрезали палец, внимание, НА НОГЕ. Очередной непонятный ход. (искуственную кожу под ногтями, вы уже видели, если что )
Фиксирую все и выкладываю свои мысли.
Так вот, еще подозрение упало на следака СБУ, который составил мне акт обвинения. В открытом доступе есть статья, что он покрывал чьи-то убийства. Как минимум - странно.
Дополнительно, советую мистеру Денису и Артуру держаться подальше от меня и от моей семьи. На Дениса я заявлял в полицию в 2019 году, он с группой людей что-то там пытался мне предьявить и "выцепить" мою мать. Есть люди, которые это помнят. И вот странно - в новостях - он обнаружен АЖ в километре от моей деревни, его сбила машина. Не уж то? Опять ко мне лезешь? Странная активность, особенно что я жаловался на Дениса и его друзей в 2019 году.
И, да. У меня нет бандитских аватарок и фана по теме криминала и тем более нет любви к уголовщине, которую так любит Денис, который меня запугивал. А вот у тех. на кого я заявлял - есть. Они же с группой других "уполномоченных лиц" с ПОЛИЦИИ, которые пытаются меня сфальсифицировать. Все их попытки фальсификации выложил заранее. и заявил об этом.
Вот так. Всем мира.
Защищаюсь, как могу.
p.s
Забыл, в 2019 году кто в щиток то лазил и под дверью с соседом трындел? Чьи там лица и голоса? Кто говорил "вицепим його маму"?
А чей голос опять на помехах в звонках в 2023 году?
Про пробив имущества моего в реестре - молчу.